Rychlé kuřecí ptáčky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: JanaTP

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na trochu oleje dám rozdusit 3 opravdu veliké cibule, když zhnědne, tak přidám vše ostatní nechám to podusit. Trochu podliji vývarem z masoxu a vše rozmixuji. Přidám zakysanou smetanu a dle potřeby přileju vývar. Naklepané, okořeněné maso hodně silně pomažu hořčicí a na pánvi s trochou oleje opeču do polohněda. Přendám hned do omáčky a do pánve přidám vývar na opláchnutí výpečku z masa. Může se přidat i trochu hořčice. Takto podobně dělám omáčku na houbách a paprice.

Komentáře k receptu

  • Verena
    Verena |

    9. 11. 2006 14:29

    Můj názor je, že to nejsou pravé plněné ptáčky, pouze suroviny jsou stejné jako v plněných ptáčcích. Proto rychlé. Rozmixujeme všechno kromě masa.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    9. 11. 2006 11:03

    Není mi to úplně jasné. Ptáčky jsou pro mě vlastně malé plněné roládky a tady jsou to pořád plátky masa bez plnění? Potřebuji si dopřesnit co všechno se vlastně mixuje.

Abecední seznam: