Rychlá ryba v alobalu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky ryby dáme na alobal , osolíme, pokapeme šťávou z citronu či limetek, dáme vždy čtvrtinu nasekané cibule a jeden rozmačkaný stroužek česneku. Necháme takto odležet při normální teplotě 20 minut. Poté rybu pokapeme hořčicí a hustě zasypeme bylinkami. Zabalíme a dáme do středně vyhřáté trouby na 15 minut.Podáváme buď s rýží nebo s pečenými brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mires
    Mires |

    3. 5. 2016 07:42

    Ale,notak, uplně v pohodě jdou dát bylinky podle chuti,každý co má rád,nebo jaké mé možnosti. :-P

  • Lenka Nogueira
    Lenka Nogueira |

    14. 12. 2006 16:28

    oba! chybicka - mnozstvi dle chuti, bylinky jsou cheiro verde - cesky je to myslim smes zelena nat a petrzel. Horciice je plnotucna, zluta. Je to lepsi?

  • ladislav chowaniok
    ladislav chowaniok |

    6. 12. 2006 11:12

    Pani Lenko. Tak to je sila. Jaké dát bylinky na ryby je obrovský rozdil.A nejde to dávat podle vlastni chuti,ale ryba chce svoje

Abecední seznam: