Rychlá pikantní játra

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kotras

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nakrájíme na medajlonky a lehce pěstí naklepeme. Opepříme, přidáme chlilli podle chuti, zalijeme vínem a sojovou omáčkou. Necháme odpočinout. Pak zprudka opékáme na rozpáleném oleji.
2
Vhodná příloha: opékané brambory, rýže.
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Chilli Kuřecí játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    14. 2. 2007 10:21

    Může to být dobré, jen mě zaráží že naklepáváte játra. Myslím si že to není zapotřebí.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: