Rybičková pomazánka II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • citronová šťáva
    • cibule
    • vejce
    • ryby olejovky podle zvyklosti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybičky zbavím kostiček, přidám máslo, sůl, pepř a citronovou šťávu. Všechno vyšlehám do pěny. Pak přidám cibuli velmi drobně nakrájenou a nastrouhané vařené vajíčko. Na vece zdobím cibulkou a citronem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Libor
    Libor |

    16. 3. 2014 15:19

    máte pravdu právě na tento recept koukám a váhám kolik mám dát másla...

  • Iva Marková
    Iva Marková |

    11. 9. 2013 12:26

    Pomazánka je výborná, ale škoda, že to není uvedeno množství u ingrediencí pro ty, co jí budou dělat poprvé.

  • recepty73
    recepty73 |

    2. 4. 2012 20:00

    ...místo citronu se dá ochutit i plnotučnou hořčicí, jednoduchá a dobrá...