Zdravá rybičková pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybičky vyklopíme do misky (bez oleje), rozmělníme vydličkou, přidáme tvaroh a jemně nasekanou cibulku. Pokud bude pomazánka příliš tuhá, můžeme přidat trochu nízkotučného bílého jogurtu, popřípadě olivový olej. Ochutíme tím co máme rádi, např. peřem, paprikou, sojovou omáčkou či čerstvými bylinkami.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Nízkotučný tvaroh Sardinky v oleji
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    30. 3. 2009 22:28

    Šmankote, Zdeni - jsem slepá, jak patrona... omlouvám se za blbý komentář :-). S.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    30. 3. 2009 07:17

    Mně tady cibulka nechybí. Stačí mi cibule, která je uvedeně v receptu.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    28. 3. 2009 14:32

    Mně v této pomazánce chybí jemně nakrájená cibulka. S.

  • A B
    A B |

    27. 3. 2009 21:56

    a ta " vydlička" tomu taky moc nepřidá ....

  • Eva J.
    Eva J. |

    27. 3. 2009 17:42

    Pomazánkové máslo je opravdu výrazně kaloričtější než nízkotučný tvaroh...

  • lucianka
    lucianka |

    6. 9. 2007 12:55

    Pomazánkové máslo je pravděpodobně více tučné a kalorické než nízkotučný tvaroh.

  • Di
    Di |

    5. 9. 2007 18:10

    A co je prosím na pomazánkovém másle nezdravého?

  • Anonym
    Anonym |

    5. 9. 2007 12:47

    To už ale nemáte tak zdravou pomazánku jak se píše v nadpise :o) pokud přidáte pomazánkové máslo

  • Anonym
    Anonym |

    26. 10. 2006 12:19

    A co měkký sýr a citron? Bez toho si žádnou rybí pomazánku představit nedovedu :(

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    14. 11. 2005 21:15

    Take pouzivam pomazankove maslo,pridam lzici horcice a kecupu,sul,pepr a nekdy nakrajim najemno okurku a primicham.

  • Jitka Malinová
    Jitka Malinová |

    14. 11. 2005 14:48

    Používám pomazánkové máslo, je to pak jemnější.