• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Rybízová bábovka
    Napište svůj komentář k receptu

    Rybízová bábovka

    autor: VikinQa_KuchařQa
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 30
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rybízová bábovka
    Rybízová bábovka
    Rybízová bábovka
    Rybízová bábovka
    Rybízová bábovka
    Rybízová bábovka
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    14 porce
      • 1
        ks vejce
      • 0,50
        hrnek rostlinný olej
      • 1
        hrnek mléko
      • 1
        ks žloutek
      • 1
        balíček vanilkový cukr
      • 2
        hrnek polohrubá mouka
      • 1
        balíček prášek do pečiva
      • 0,50
        hrnek červený rybíz
      • 1
        hrnek cukr krupice

    Postup přípravy receptu

    1
    V míse smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, kypřící prášek. V jiné míse ušleháme vajíčko, žloutek, mléko, olej a přilijeme vše do suché směsi. Smícháme a přidáme opraný rybíz. Těsto přendáme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme při teplotě 160 °C, 45 minut.

    RADA: Vychytávky, které vám usnadní pečení

    2
    Obměna: do těsta můžeme dát místo rybízu i jiné plody (např. borůvky...).

    RADA: 6 dokonalých dezertů s ovocem

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rybízové víno II.

    Rybízové víno II.

    Rybízový nepečený dort

    Rybízový nepečený dort

    Rybízový koláč s drobenkou

    Rybízový koláč s drobenkou

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • jakeline
      jakeline | 17. 7. 2016 06:11

      Již jsem ji jednou zkoušela výsledek byl výborný prudce jedlá :'( <3

    • Eva
      Eva | 19. 7. 2015 15:38

      Jako u spouty dalších receptů se míchají nejdřív sypké a pak mokré ingredience. Nelogické mi přijde šlehat jedno vejce, to nemá taky žádný efekt.

    • Marketa.A85 | 19. 7. 2015 11:55

      Tak není špatná, jen mě trochu zarazil postup - přijde mi logické, že když už šlehám, tak šlehám v první řadě vejce s cukrem do pěny, protože tím těsto získává na lehkosti (určitě lepší než nadýchanost těsta řešit jen kypřicím práškem), pak jsem postupně přidala ostatní ingredience. I takto je recept stejně rychlý, z toho důvodu jsem ho vybrala (kvůli horku ve dne jsem pekla večer, ale nechtěla jsem prostát v kuchyni moc času - jinak bych našlehala bílky zvlášť). Pak mi zrovna u tohoto receptu nedává smysl 1 vejce + 1 žloutek, dala jsem prostě 2 vejce. Mouky jsem dala asi o půl až 3/4 hrnku více, bylo to nějak řídké. Na konci jsem vmíchala omytý rybíz promíchaný s trochou pol. mouky, aby nepadal ke dnu, skoro 1 hrnek. Bábovka měla upečená pěknou žluťoučkou barvu (hezčí než na obrázku), pekla jsem asi 50-55 min. na 165°C a je poměrně dobrá, i když jsme dost mlsní. :-)

    • Kamis
      Kamis | 11. 5. 2014 17:47

      Tak to mate as :-| i blbou troubu ;) kdyz vsem stacilo 45 stupnu ;)

    • Janča
      Janča | 8. 9. 2012 13:47

      160 stupňů???? 45 minut,haha,pekla jsem ji ještě o čtvrt hodiny déle a přidala teplotu a vnitřek byl nedopečený :-X

    • mkkm | 19. 7. 2012 21:56

      Výborná, jednoduchá, ani nestihla vychladnout

    • addieH | 2. 8. 2011 14:08

      mňamina

    • petula24 | 29. 7. 2011 20:44

      výborná a jednoduchá.

    • addieH | 30. 5. 2011 11:54

      Tědka jsem ji hodila do trouby, tak jsem zvědavá. :-\

    • Irena
      Irena | 14. 3. 2011 18:48

      Výborná, děkuji :-)

    • Sharda
      Sharda | 28. 2. 2011 13:57

      Právě peču jen místo rybízu jsem zkusila kandovanou kůru.Kamila :-P

    • sofka
      sofka | 4. 2. 2011 22:58

      Těžko se k receptu něco dodá, když je rybíz ,nevyzkoušet ho, bylo by škoda <:-)

    • Pavlína Farkašová
      Pavlína Farkašová | 2. 8. 2010 17:21

      Je výborná, jednoduchá, dávám 1!

    • vendula m.
      vendula m. | 2. 12. 2008 16:25

      vyzkousela jsem a babovka je vyborna. jemne testo, skoro jako u bublaniny. a hlavne je to rychle a jednoduche. takze proste za 1 :-)

    • vendula m.
      vendula m. | 2. 12. 2008 16:23

      vyzkousela jsem a babovka je vyborna. jemne testo, skoro jako u bublaniny. a je to rychle a jednoduche. takze super :-)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dezerty Sladká jídla Bábovky Nejlepší dezerty Narozeniny a párty Piknik
    Moučníky Bábovky Červenec Srpen Září Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Vegetariáni Česko Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Červený rybíz Cukr krupice Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Žloutek

    Jak udělat piškot na dort

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Boloňské špagety po anglicku

    Boloňské špagety po anglicku

    Hermelínový salát

    Hermelínový salát

    Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

    Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

    Salát Coleslaw alá KFC

    Salát Coleslaw alá KFC

    Jednoduchá ovocná bublanina

    Jednoduchá ovocná bublanina

    Lahodné tvarohovo-kávové řezy

    Lahodné tvarohovo-kávové řezy

    Oblíbené houstičky

    Oblíbené houstičky

    Jablečný koláč (buchta)

    Jablečný koláč (buchta)

    Zapečené těstoviny s brokolicí

    Zapečené těstoviny s brokolicí

    Doporučujeme

    95 minut
    Hovězí sekaná Wellington

    Hovězí sekaná Wellington

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Jak udělat piškot na dort

    Poslední sledované recepty

    37
    Ananasovo-kokosový chlebíček
    Ananasovo-kokosový…
    35
    Restované brambory - zázvorové
    Restované brambory -…
    30
    Nudle s cuketou a šunkou
    Nudle s cuketou a šunkou
    30
    Křupavý bůček na hruškách a badyánu
    Křupavý bůček na…
    29
    Špagety s cuketou a olivami
    Špagety s cuketou a…

    Zajímavé články

    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…

    Sledujte nás

    AHA.cz Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    AHA.cz Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    AHA.cz Deník Aha! 20.1.2021

    Deník Aha! 20.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Ženy.cz Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Maminka.cz Dokáže si hrát bez vaší pozornosti? Ne? Možná si za to můžete sami!

    Dokáže si hrát bez vaší pozornosti? Ne? Možná si za to můžete sami!

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    E15.cz Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Abecedazahrady Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Další doporučené recepty:

    Rybičková pomazánka
    Rybičková pomazánka
    Rybičková pomazánka
    Rybičková pomazánka
    Rybičková pomazánka II.
    Rybičková pomazánka II.
    Rybízová bábovka
    Rybízová bábovka
    Rybízová bublanina s krémem
    Rybízová bublanina s krémem
    Rybízová buchta s čokoládou
    Rybízová buchta s čokoládou
    • Recepty.cz
    • Rybízová bábovka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí