Ryba po ďábelsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr (4 porce)
    • olej
    • 30
      g máslo
    • 3
      lžíce rybí vývar
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kapary
    • kari
    • sůl
    • citronová šťáva
    • pepř mletý
    • kapie na ozdobu
    • petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet.
2
Poté kapra zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Opečené porce kapra upravíme na nahřáté talíře.
3
Část oleje slijeme, do zbylého přidáme máslo, kečup, vývar, worchestrovou omáčku, rozsekané kapary, kari koření a za stálého míchání krátce povaříme. Takto upravenou šťávu přelijeme přes kapra a jednotlivé porce obložíme proužky papriky a ozdobíme petrželkou.
4
Jako přílohu podáváme opečené brambory a zeleninový salát.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.