Rožmberské plněné řízky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme hořčicí a poklademe tenkými plátky anglické slaniny. Doprostřed dáme plátek sýra, který obalíme slaninou, aby při smažení nevytékal. Potom maso přeložíme, sklepneme paličkou, zajistíme jehlicí nebo párátky, obalíme v mouce a vložíme do rozehřátého oleje. Smažíme pomalu, pod pokličkou, aby se maso propeklo. Poté maso obrátíme a dosmažíme bez pokličky.
2
Hotové podáváme s různě upravenými brambory, obložené čerstvou zeleninou a posypané petrželkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: