Roštěnky Džulbastija

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky očistíme, omyjeme a osušíme. Po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Stroužky česneku, prolisujeme a promícháme se solí. V pánvi rozpálíme 3 lžíce oleje a roštěnky z obou stran asi 6 minut opékáme. Ještě horké maso potřeme česnekovou směsí, opepříme a pokapeme zbytkem oleje. Každou roštěnku posypeme půlkolečky cibule a drobně nasekanými feferonkami.
2
Dozdobíme petrželkou a pažikou a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo opečené brambory a míchaný zeleninový salát.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: