Rošťáci

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce hořčice kremžská
    • hořčice plnotučná
    • 8
      plátek maso jakékoliv libové
    • kečup - sladký
    • sojová omáčka
    • 2
      ks vejce
    • solamyl (bramborový škrob)
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme. Připravíme si těstíčko: všechny igredience a solamylu tolik, aby těstíčko bylo řidší. Maso obalimé v těstíčku, dáme do misky a zbytek těstíčka nalejeme navrh na maso. Dáme do lednice uležet 1-2 dny. Prudce osmažíme a podáváme s hranolkama a oblohou.
Zařazení: Maso Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • RauM
    RauM |

    10. 1. 2012 13:46

    my sice nedáváme kečup, ale jinak vynikající záležitost