Řízky v alobalu - dietní

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové řízky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách na teflonové pánvičce vytřené olejem, podlijeme malým množstvím vody a dusíme pod pokličkou asi 15 minut.
2
Téměř měkké řízky přeložíme na alobal potřený olejem a poklademe kolečky salámu. Jablka nakrájíme na kolečka nebo na plátky, které podusíme ve šťávě z dušených řízků, rozdělíme je na řízky a pokapeme kečupem. Alobal dobře uzavřeme a pečeme pod grilem nebo ve vyhřáté troubě asi 10 minut.
3
Podáváme s chlebem a se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Jiřina Havlíková
    Jiřina Havlíková |

    2. 8. 2007 20:18

    Bylo to moc dobré/jen jsem přidala ještě marneládu a pak to dala zapéct/chutnalo to i mému muži a malému synovi

Další doporučené recepty: