Řízek krůtí Cordon Bleu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g krůtí maso prsa
    • 8
      plátek vepřová šunka
    • 8
      plátek ementál může být i Eidam
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • slunečnicový olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjte a naporcujte 8 vyšších řízků. Do každého vyřízněte kapsu, do ní vložte plátek šunky a plátek sýru. Řízky spíchněte párátkem osolte, opepřete. Klasický trojobal mouka, vejce, strouhanka. Osmažte z obou stran na rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.