Risi e Bisi II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme si rýži a scedíme. Zatímco připravujeme rýži, osmahneme si na pánvi cibuli a šalvěj, dokud cibule nezesklovatí. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousíčky. K cibuli přilijeme kuřecí vývar, přidáme kuřecí maso a hrášek a za občasného míchání vaříme.
2
Když je vše pořádně provařené, servírujeme na talířích posypané strouhaným parmezánem a kousky citronu.

Komentáře k receptu

  • Helena
    Helena |

    20. 4. 2006 09:10

    Pani Michaela si asi nevsimla Vasi otazky,tak Vam odpovidam ja.Ono risi e bisi je ridsi, asi tak jako velmi husta polevka.

  • magda
    magda |

    18. 4. 2006 21:19

    Není toho vývaru moc? když dám vařit kuřecí je za chvíli měkké a toho vývaru bude hodně- asi... když k tomu dám rýži, nebude to moc tekuté?

  • Helena
    Helena |

    18. 4. 2006 18:34

    Tak tento recept je urcite zdravejsi a zda se i chutnejsi nez originalni Risi e Bisi.,navic mnozstvi ryze se da lepe odhadnout nez u risotove ryze,ktera bobtna kazda jinak.

Další doporučené recepty: