Římské dršťky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na trošce oleje vyškvaříme nakrájenou slaninku, přidáme nakrájenou cibuli a šunku, nastrouhanou mrkev a celer a za stálého míchání 5 minut smažíme.
2
Přidáme maso a smažíme dalších 5 minut. Nakonec přidáme na kostky nakrájená rajčata, utřený česnek, osolíme, opepříme a asi půl hodiny dusíme.
3
Pokud je třeba, podlejeme trošičkou horkého vývaru. Před koncem přidáme trochu bazalky.
4
Hotovou omáčkou přelejeme teplé uvařené dršťky.
5
Podáváme s brambory, bílým chlebem nebo i se špagetami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    10. 2. 2006 11:52

    To jsem ráda,že se tu objevují recepty s dršťkami.Krom klasické polévky něco z jiného soudku!

  • Airan
    Airan |

    10. 2. 2006 10:14

    Davam do oblibenich:-))

Abecední seznam: