Rillons

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso rozřežeme na 4 cm kousky, osolíme, opepříme, necháme v kameninovém hrnci odpočinout den.
2
Druhý den nalijeme do hrnku či pekáčku sklenici vína, přidáme maso a dáme vařit, až se vše začne pražit, zmírníme oheň, a takto ve vlastní šťávě občas otočíme a asi za 1/2 hodiny vyjmeme, necháme vychladnout a podávávme s chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Pepř mletý Sůl Vepřový bůček

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: