Ředkvičková topinka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      svazek ředkvička
    • 2
      ks vejce
    • 0,5
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      stroužek česnek
    • chleba
    • slunečnicový olej
    • tavený sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme cibuli společně s ředkvičkami nakrájenými na tenké plátky, zalijeme vejci, která jsme trochu osolili, opepřili, přidáme česnek a společně mícháme, až je smaženice hotová.
2
Topinky namažeme slabou vrstvou taveného sýru a navršíme ředkvičkovou smaženici. Můžeme ještě posypat nakrájeným pórkem nebo pažitkou.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hanka
    Hanka |

    28. 8. 2006 23:03

    Mamča takhle připravovala kedlubny s vajíčkem a dávala na topinky.Nikdy mi to moc nejelo,bylo to vodové,ale s těma ředkvičkama je to skvélé.

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    12. 5. 2006 11:50

    Prava jarni chutovka!