• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Rebarborový koláč III.
    Napište svůj komentář k receptu

    Rebarborový koláč III.

    autor: martina604
    0.0
    moje hodnoceni
    4.3
    hodnotilo: 6
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rebarborový koláč III.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Těsto
      • 80
        g hera
      • 50
        g moučkový cukr
      • 3
        ks žloutek
      • 150
        g polohrubá mouka
      • 0,30
        balíček prášek do pečiva
    • Náplň
      • 500
        g rebarbora
      • 180
        g cukr krupice
      • 1
        balíček vanilkový cukr
      • sníh z bílku ze tří bílků
      • 150
        g cukr přidat do sněhu
      • kokos přidat do sněhu

    Postup přípravy receptu

    1
    V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva.
    2
    Rozetřeme do vymazané a vysypané formy, lépe je použít pečicí papír. Pečeme asi 5 minut, pak potřeme rebarborovou náplní a sladkým sněhem a znovu dáme péct do zlatova.
    3
    Náplň: omytou rebarboru zbavíme vláken, nakrájíme na kostky, dusíme 5 minut.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rebarborový koláč

    Rebarborový koláč

    Křehký rebarborový koláč

    Křehký rebarborový koláč

    Hraběnčin rebarborový koláč

    Hraběnčin rebarborový koláč

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 17:36

      A na jak velký pekáč či plech to dát?

    • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 16:14

      A co když se rebarbora nepodusí?

    • trajeruska | 18. 6. 2016 08:29

      Tento koláč dělám pravidelně a je opravdu výborný. Jedinou úpravu jsem udělala tím, že nedávám cukr do sněhu... Za mě 1 :-)

    • Alena
      Alena | 19. 5. 2016 07:48

      AHojte, koláč vypadá dobře, ale je strašně sladký. Do rebarborové náplně bych dala tak minimálně o polovinu méně cukru a také do sněhu. Ten můj letí do koše, dali jsme si kousek a máme otravu cukrem :-/

    • stepanka
      stepanka | 17. 7. 2014 16:56

      vynikajici,sotva vychladnul a bylo po kolaci :-) doporucuji

    • Lenka
      Lenka | 6. 5. 2014 15:05

      koláč je skvělý, jen bych potřebovala vědět na kolik stupňů a jak dlouho se má péct. Pekla jsem na 200 celou dobu a povedl se. Určitě budu dělat a vyzkouším i s jiným ovocem. Sníh jsem natřela na náplň z rebarbory, tak snad to tak mělo být :) nevěděla jsem, jestli ten sníh s tou náplní nemám třeba lehce smíchat.. i tak super :-D

    • Coolypea
      Coolypea | 15. 6. 2013 08:59

      Včera vyzkoušeno - MŇAMKÓZNÍ.. :-P . Takže dneska peču znova 8-) Doma měl mega úspěch. Doporučuji!!! ;-)

    • Jana Komárková
      Jana Komárková | 17. 7. 2008 20:37

      dneska jsem ho dělala a můžu se všema tady jen souhlasit,byl opravdu výborný.Jen se po něm zaprášilo.Dávám 1*

    • Ladislav Dorazin
      Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 23:13

      Musím připustit,že řezy z rebarbory jsou jedny z nejlepších už proto,že jsou výrazné svou chutí.Rozhodně za 1!!!

    • Jana Remková
      Jana Remková | 29. 6. 2008 23:09

      No,nám nedoroste,musíme ji koupit.Nikdo nemá odnož.To je ale jedno,není to tak drahé a hlavně už je v obchodech.Zdravím,Martino a děkuji za vynikající recept.Kam se hrabou Řezy míša

    • martina maškova
      martina maškova | 29. 6. 2008 20:41

      jsem moc ráda Jano že ti chutnal,doma ho po mě loudi jen co doroste na zahradě rebarbora vyskoušela jsem i to s tím tvarohem a taky dobré

    • Jana Remková
      Jana Remková | 29. 6. 2008 20:24

      Vlastně jsem chtěla napsat a zapoměla jsem se tzv."vytlačit",že je mi moc líto,že je tak málo známkovaný,protože je tu mnoho řezů,které se chuťově nedají srovnat s tímhle s rebarborou

    • Jana Remková
      Jana Remková | 29. 6. 2008 20:21

      Jano,tenhle koláč je jeden z nejlepších,jaké jsem dělala z těchto receptů.Netvrdím nejlepší,ale jeden z nejlepších.Díky,že jste mi ho připoměla,protože jsem se zapoměla vrátit ho zde pochválit,oznámkovala jsem ho hned.Takže dámy,vyzkoušejte,stojí opravdu za to.

    • Jana
      Jana | 29. 6. 2008 16:12

      tenhle koláč byl opravdu skvělý,dělala jsem rebarborový poprvé a snědla jsem ho skoro celý sama :-))

    • Anonym
      Anonym | 9. 4. 2008 20:15

      nápodobně Aranko

    • Aranka
      Aranka | 6. 4. 2008 22:53

      nejplodnější jsou určitě komentáře typu určitě vyzkouším, musí to být mnamka a další neplodné nesmysly.Uvařte,upečte a zbytečně neplkejte.

    • martina
      martina | 6. 4. 2008 09:59

      ten tvaroh to je dobry nápad to zkusím

    • Jana Remková
      Jana Remková | 5. 4. 2008 08:51

      No,už aby byla ta rebarbora,co?Jana

    • Iveta Janatová
      Iveta Janatová | 4. 4. 2008 14:04

      Já dělám podobně ,jen dávám pod rebarboru tvaroh.Je to mňamka.

    • Romana Marešová
      Romana Marešová | 3. 4. 2008 18:02

      hm to vypadá dobře,to určitě zkusím:o)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hera Kokos Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Sníh z bílku Vanilkový cukr Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Přírodní řízek

    Přírodní řízek

    Velikonoční beránek - fofr

    Velikonoční beránek - fofr

    Dušené vepřové v zelí

    Dušené vepřové v zelí

    pomazánka - z krůtího masa

    pomazánka - z krůtího masa

    Chlebové smaženky

    Chlebové smaženky

    Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

    Těstovinový salát s celerem a krabími…

    Bílá polévka z hlívy ústřičné

    Bílá polévka z hlívy ústřičné

    Pohankové zeleninové placky

    Pohankové zeleninové placky

    Dědovy škubánky na slano

    Dědovy škubánky na slano

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    58
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    45
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    42
    Míša řezy
    Míša řezy
    32
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    30
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Zpěvák Dalibor Janda: Místo slávy chomout, ztráta syna a nečekaný kolaps

    Zpěvák Dalibor Janda: Místo slávy chomout, ztráta syna a nečekaný kolaps

    Dáma.cz Kněžka Lilia Khousnoutdinová: Rituál na Valentýna, který upevní magii vztahu

    Kněžka Lilia Khousnoutdinová: Rituál na Valentýna, který upevní magii vztahu

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz Holčička se narodila s pruhem úplně bílých vlasů. Jsi krásná, učí ji máma

    Holčička se narodila s pruhem úplně bílých vlasů. Jsi krásná, učí ji máma

    Reflex.cz Lesk a bída pražského metra: Pofiderní non-stop? Ne, jedna z nejkrásnějších evropských stanic!

    Lesk a bída pražského metra: Pofiderní non-stop? Ne, jedna z nejkrásnějších evropských stanic!

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    • Recepty.cz
    • Rebarborový koláč III.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí