Pyrenejský králík

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • králičí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 6
      stroužek česnek
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks paprika
    • 6
      ks rajčata
    • 2
      dl bílé víno
    • voda
    • 15
      ks olivy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Příprava: přední část králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a ze všech stran opražíme na lžíci oleje. V pekáčku zpěníme na 3 lžících olivového oleje 6 hrubě nakrájených stroužků česneku, 3 cibule, 4 papriky a 6 rajčat. Přidáme opečené porce králíka, podlijeme bílým vínem a vodou, zakryjeme poklicí a pečeme skoro doměkka. Podle potřeby podléváme. Pak přidáme 15 vypeckovaných oliv a odkryté dopečeme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.