Pstruh s celerovou směsí

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celerová směs: na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli s nastrouhaným celerem. Přidáme sůl, prolisovaný česnek a speciální koření na ryby, plátek citronu.
2
Omytého a vykuchaného pstruha osolíme, opepříme a naplníme celerovou směsí. Zpevníme nití nebo jehlami na ptáčky, pokapeme citronem a potřeme rozpuštěným máslem. Pečeme do měkka.Podáváme s bramborem a ozdobíme petrželkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Cibule Koření na ryby Máslo Olej Pepř mletý Pstruh Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: