Preclíky (Pagáče)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: mašenka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uvedený surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na dva bochníky, vyválíme 5 mm silné, vykrajujeme formičkou preclíky nebo pagáčky. Povykrajované těsto znova promísíme a použijeme. Preclíky skládáme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme žloutkem, posypeme kmínem nebo sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova na 220-240 °C.

Komentáře k receptu

  • nnln
    nnln |

    22. 8. 2011 12:05

    1/2 soli? Kila asi ne:) Asi lžičky?

  • pippiva
    pippiva |

    21. 8. 2011 21:32

    Tady si muzete precist, co je to palmarin http://www.chemievjidle.cz/ztuzeny-tuk/palmarin

  • mysalin
    mysalin |

    21. 8. 2011 14:16

    Prosím, co to je palmarín? Děkuji.

Abecední seznam: