• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Prasátko pod švestkou
    Napište svůj komentář k receptu

    Prasátko pod švestkou

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Prasátko pod švestkou
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 1
        kg brambory
      • 100
        g tvrdý sýr
      • 100
        g slanina
      • 4
        plátek vepřové maso
      • 4
        ks broskve celé
      • 4
        plátek šunka
      • 4
        plátek plátkový sýr
      • sůl
      • pepř mletý

    Postup přípravy receptu

    1
    Brambory oloupeme, rozkrájíme podélně na polovinu a do každé vydlabeme jamku. Do jedné jamky dáme kostku sýra, do druhé kostku slaniny, spojíme a uložíme na vymazaný pekáč. Upečeme v troubě.
    2
    Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran na oleji opečeme. Na každý řízek dáme broskev, na ni plátek šunky, plátek sýra a dáme na chvíli do trouby zapéct.
    3
    Ihned podáváme s brambory.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Švestkový koláč

    Švestkový koláč

    Švestkové bonbonky

    Švestkové bonbonky

    Švestkové knedlíky

    Švestkové knedlíky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 28. 11. 2005 06:59

      Prečo ten názov, to neviem, možno preto, že je to z bravčového mäsa a ak dáte celú broskyňu, mäsko má tučné bruško. Ale prečo pod slivkou... Ten recept som dostala už veľmi dávno pod týmto názvom, a ani dodávateľ receptu mi nevedel vysvetliť, odkieľ ten názov.

    • pupen Hons
      pupen Hons | 27. 11. 2005 21:58

      super recept:o)

    • Jana Wernischova
      Jana Wernischova | 27. 11. 2005 16:26

      Aby to bylo opravdu prasátko pod švestkou (mimochodem krásný název!!!), doporučovala bych tam ještě na vrcholek dát jednu povařenou sušenou švestku. Nebo ne?

    • Jana Povolná
      Jana Povolná | 27. 11. 2005 15:51

      ...zajímavý název i recept....proč prasátko pod švestkou?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskve Pepř mletý Plátkový sýr Slanina Sůl Šunka Tvrdý sýr Vepřové maso
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Bramborové knedlíky se strouhankou

    Bramborové knedlíky se strouhankou

    Velikonoční mazanec

    Velikonoční mazanec

    Kapr pro paní Jarčuškovou

    Kapr pro paní Jarčuškovou

    Pečené kuře na zelí s medem

    Pečené kuře na zelí s medem

    Lehký jemný ovocný dort

    Lehký jemný ovocný dort

    Cheesecake čokoládový

    Cheesecake čokoládový

    Karbanátky nebo sekaná s patizonem

    Karbanátky nebo sekaná s patizonem

    Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

    Jemné lívance z acidofilního mléka -…

    Zdravá kakaová vegan bábovka

    Zdravá kakaová vegan bábovka

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    172
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    31
    Palačinky
    Palačinky
    30
    Velikonoční medové řezy
    Velikonoční medové řezy
    22
    Staročeský domácí chléb
    Staročeský domácí chléb
    21
    Výborný chléb s pohankovou moukou
    Výborný chléb s…

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Čepice, klobouky, barety, čelenky, kapitánky: Vybírejte z 50 kousků!

    Čepice, klobouky, barety, čelenky, kapitánky: Vybírejte z 50 kousků!

    Ženy.cz Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Maminka.cz Za tři dny bez plenek! Snadná a rychlá metoda, která stojí za vyzkoušení

    Za tři dny bez plenek! Snadná a rychlá metoda, která stojí za vyzkoušení

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    • Recepty.cz
    • Prasátko pod švestkou
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí