Povidlový perník

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: reny2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Postup je velmi jednoduchý i pro začátečníky. Vše důkladně promíchat a nalít do vymazaného hlubšího plechu. Pečeme při 180 °C, dokud se těsto nelepí (zkouška špejlí).
2
Můžeme si pochutnat "jen tak" , nebo pocukrovat, pro náročnější se může potřít povidly či marmeládou a polít čokoládou, nebo vyrobíme polevu dle chuti a fantazie.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T |

    11. 3. 2011 16:59

    Doplněno, díky.

  • recepty73
    recepty73 |

    11. 3. 2011 11:51

    ...je množství ingrediencí správné(olej)?Děkuji ;-)

  • Hana Jelínková
    Hana Jelínková |

    13. 6. 2006 14:31

    dělám podobný s marmeládou /většinou s rybízovou/

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    23. 5. 2006 09:52

    p.Marsí,přesně,ta povidla to zvláční a perník není tak ,,suchý".:-)

  • Marsí
    Marsí |

    23. 5. 2006 09:46

    Tak...včera jsem ho upekla svým sarančatům....:o))Je výborný, vláčný, chuťově odlišný od všech perníkových buchet co znám ( asi to udělala ta povidla), potřela jsem ho ještě teplý povidlama a polila čokoládou.Synátor už spal, aůle nevydržel tu vůni, vstal a hned bylo o kus míň...:o)) dávám za 1!

  • Martina N
    Martina N |

    23. 5. 2006 09:30

    Hej aj to robím s marhuľovým. Ale mám domáci slivkový lekvár s kakaom tak to vyskúšam:)

  • marketa englicka
    marketa englicka |

    22. 5. 2006 17:49

    tééda to vypadá moc dobře.brzy určitě vyzkouším a doufám že to na mé mlsné jazýčky zabere:o)))

  • Marsí
    Marsí |

    22. 5. 2006 13:47

    Přiznám se, že tenhle povidlový neznám...ukládám.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    22. 5. 2006 10:30

    Tento perník také peču a meruňkový džem je v tom bezva.

Další doporučené recepty: