Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka
Utopenci speciál
Masarykovo cukroví
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Linecký koláč trochu jinak
Jehněčí pečeně
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Kávový korpus
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Huevos rancheros
Čočková polévka se slaninou
Polévka z pečeného květáku
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Uzená polévka s kroupami
Bůčková roláda s nádivkou
Limetkový dort s okurkou
Sekaná se slaninou a zeleninou