Polévka ZHB

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do většího hrnce nakráníme cibuli a na oleji osmažíme, přidáme nakrájené zelí, barmbory a houby, zalijeme vodou, osolíme a okořeníme a vaříme doměkka. Přidáme masox a ve vodě rozmícháme hladkou mouku a nalijeme do polévky a ještě asi 15 minut povaříme. Nakonec dokořeníme a dle chuti přidáme ocet.
2
Je to fakt jednoduchá a výborná bašta pro hladové krky např. na dovolené, kde nemáte moc surovin na výběr.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hladká mouka Houby Kmín Masox Ocet Olej Pepř mletý Sůl Zelí

Komentáře k receptu

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    11. 10. 2007 09:26

    Gábinko ano správně... tak jsem to myslela :-))

  • Gábina H
    Gábina H |

    11. 10. 2007 09:07

    ZHB= zelí, houby, brambory?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: