Polévka starých Apačů

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso dáme do studené vody a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, vrátíme na oheň, přidáme fazolové lusky, squash, cibuli, česnek, chilli papričku a vaříme, až jsou fazolky měkké. Osolíme, ochutíme mátou a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    18. 10. 2011 10:54

    Opraveno, díky.

  • MUZEOLOG
    MUZEOLOG |

    18. 10. 2011 08:43

    poněkud nesmyslný recept ... očividně se při přechodu na novou verzy stala chyba

Poslední navštívené:

Abecední seznam: