Polévka alpských pastevců

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g brambory
    • 100
      g cibule
    • 100
      g mrkev
    • 100
      g ředkvička
    • 100
      g pórek
    • 100
      g máslo
    • 60
      g špenát
    • 60
      g fazole
    • 60
      g makaróny
    • 2
      l vývar
    • 0,5
      l mléko
    • 0,2
      l smetana
    • 100
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné brambory a zeleninu nakrájíme nahrubo. Vše zpěníme na másle, zalijeme vývarem, přidáme předem namočené fazole, kousky zmrzlého špenátu, okořeníme a na mírném ohni vaříme asi 45 minut.
2
Poté vmícháme na kousky nalámané makaróny, mléko a vaříme dalších 10 minut. Dochutíme. Před podáváním doplníme smetanou a strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.