Plněné kuře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      balíček olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 5
      stroužek česnek
    • 150
      g anglická slanina
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička koření dle chuti, např.grilovací, na kuře,..
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z tvarůžků, anglické slaniny a česneku si utvoříme směs, kterou naplníme kuře, které jsme omyli, vysušili a uvnitř mísně potřeli kořením. Kuře zašijeme nebo spíchneme, posypeme kořením a pokapeme olejem, mírně podlijeme vodou (lze i černým pivem) a dáme péct.
2
Podáváme s rýží, pečenými brambory podle Vaší momentální chuti, lze i s chlebem. Je to výtečné!

Komentáře k receptu

  • Radka Klesnilova
    Radka Klesnilova |

    16. 6. 2012 11:03

    No toto, to snad Eva nemysli vazne :-D . Jdu na to ,snad se mi to povede(na tom neni co zkazit ;-) ) a dude chutnat.

  • radek tucek
    radek tucek |

    30. 8. 2006 21:48

    Díky za vynikjící recept. Celé moc chutnalo!!!

  • Josef Neuman
    Josef Neuman |

    19. 8. 2006 11:58

    Jsem sice chlap , alevaření je můj koníček.Vyzkoušel jsem ,je to skvělé .Dal jsem víc tvarůžků.Prostě bašta.Mňam,mňam.

  • Stanislava Čermáková
    Stanislava Čermáková |

    11. 8. 2006 08:00

    Ta nádivka se dává doprostřed kuřete! Stáňa

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    10. 8. 2006 22:16

    Tak tvarůžky ty já můžu v jakémkoliv receptu (mimo buchet). Dík za recept

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    10. 8. 2006 21:25

    To může být moc dobroučké.Určitě to někdy vyzkouším.Šít neumím,pokusím se kuře spíchnout.:o)

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    10. 8. 2006 17:29

    Evo, pokud by jste tuhle nádivku dostala pod kůži a při pečení docílila toho, aby nevytekla, byla by jste hodně dobrá!

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    10. 8. 2006 17:23

    Tohle dělávám, je to vynikající! Nádivky dávám dvojnásobné množství.

  • Eva
    Eva |

    10. 8. 2006 17:07

    Ta nádivka se dává doprostřed kuřete nebo třeba i pod kůži? Díky