Plněná vepřová panenka

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: otomek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou panenku nařízneme ze dvou stran, tak aby se dal vytvořit větší plát. Ten naklepeme, posolíme a ochutíme sečuánským pepřem.
2
Pórek spaříme a naklademe jednotlivé listy na panenku. Pak na ně naskládáme salám a sýr.
3
Panenku zarolujeme a převážeme. Na na pánvi ji velmi rychle opečeme. Jen aby zbělela a póry masa se uzavřely. Pak vložíme panenku do pekáčku, mírně podlejeme vodou nebo vývarem a přidáme trochu másla.
4
Pečeme při 220 °C za stálého podlévání a obracení asi 30 minut. Pak maso vyjmeme, odstraníme motouz a krájíme na úhledné plátky.
5
Jako přílohu podáváme brambory a zeleninovou oblohu.
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Máslo Pepř mletý Poličan Pórek Sůl Vepřová panenka

Komentáře k receptu

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    2. 8. 2008 13:09

    Nevím,jestli býlí je ten pórek,ale fakt tam není moc cítit a navíc se to přez něj hůř krájí.Dala jsem paprikáš,zelenou papriku a pár šňůrek korbáčů,plát jsem potřela česnekem a hořčicí,zatočila a sepla malými špejlemi na ptáčky v několika místech,Moc dobré,dávám za 1

  • Milan Daniel
    Milan Daniel |

    27. 11. 2005 13:24

    Já bych pod to býlí nedával, snad raději bílé víno.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 9. 2005 13:49

    Zajímalo by mě jaké by to bylo podlét červeným vínem nebo možná i býlím máte s tím někdo zkušenosti?

  • David Podaný
    David Podaný |

    19. 4. 2005 18:00

    Doporučuji trochu utřeného česneku potřít plát masa....a jako přílohu štouchané brambory....

Abecední seznam: