Pivní guláš vlámský

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osmahneme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, utřený česnek a bujon. Vše zalijeme černým pivem. Nakonec potřeme krajíc bílého chleba hořčicí, položíme ho na maso namazanou stranou směrem nahoru a pánev přikryjeme pokličkou. Necháme asi jednu hodinu na mírném ohni.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý chleba Česnek Cibule Hořčice Hovězí maso Masox Pivo - černé

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    8. 4. 2008 17:02

    Nevím, jak tady, ale pokud se dává do guláše rozdrobený chleba, tak slouží k zahuštění. většinou v těch jídlech, která se podlévají pivem.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    8. 4. 2008 11:25

    Ten chleba tam má jakou funkci?

Abecední seznam: