Pikantní vepřové na pivu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Hydr0gen

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření
    • 100
      ml pivo 50-100
    • 50
      g slanina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso okořeníme, popř. necháme předtím marinovat v oblíbeném koření, a zprudka osmahneme na slanině po obou stranách. Mezitím rozpálíme troubu a rozmícháme v hrnečku pivo a další koření. Výborné je přidat např. pálivou papriku a worchester. Maso vložíme do pečící nádoby a pečeme opět po obou stranách. Podlijeme pivem s kořením na začátku a podléváme i průběžně.

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    7. 1. 2015 22:13

    Pikantní? Z piva?