Pikantní vepřové na pivu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Hydr0gen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso okořeníme, popř. necháme předtím marinovat v oblíbeném koření, a zprudka osmahneme na slanině po obou stranách. Mezitím rozpálíme troubu a rozmícháme v hrnečku pivo a další koření. Výborné je přidat např. pálivou papriku a worchester. Maso vložíme do pečící nádoby a pečeme opět po obou stranách. Podlijeme pivem s kořením na začátku a podléváme i průběžně.
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Pepř mletý Pivo Slanina Sůl Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    7. 1. 2015 22:13

    Pikantní? Z piva?

Další doporučené recepty: