Pikantní pomazánka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      sklenice zeleninová směs nebo Hradišťanka
    • 150
      g polosuchý salám
    • 150
      g eidam sýr
    • 3
      ks vařená vejce 2-3
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • sůl
    • majonéza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z Moravanky slijeme vodu a zeleninu nameleme, nebo rozmixujeme, pak k tomu nastrouháme na jemno sýr, salám a vajíčka nasekáme na drobno. Přidáme lžičku hořčice, špetku soli a pepře a nakonec majonézu.
2
Dávám tak polovinu malé skleničky, ale vždy hlídám, aby nebyla moc řídká. Nechám v lednici alespoň 30 min. uležet a mažu na chlebíčkovou veku.
3
Než začnu Moravanku mixovat vyndávám feferonku, ale kdo má rád hodně ostré, můž ji přidat.

Komentáře k receptu

  • Jitka
    Jitka |

    10. 2. 2006 11:06

    Tato pomazánka je moc dobrá, akorát já dávám měkký salám (nejčastěji šunkový) a tu feferonku vyndavám taky, i tak je pomazánka dost pikantní.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 2. 2006 21:50

    Dneska jsem dělala k večeři, je výborná.

  • Anonym
    Anonym |

    27. 1. 2006 23:29

    Hedvigo Moravanka je sterilovaný zeleninový salát (sterilovaná zelenina - kde jsou okurky, cibulky, hrášek, mrkev, feferonka apod)

  • Hedviga USA
    Hedviga USA |

    27. 1. 2006 21:27

    co je to ta Moravanka?