Pikantní bramborová kaše

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka.
2
Smetanu přivedeme k varu a ihned odstavíme. Ještě horké brambory šťouchadlem rozmačkáme, dosolíme a postupně přiléváme horké mléko, přičemž kaši šleháme nebo mícháme, aby byla nadýchaná. Do hotové bramborové kaše vmícháme sardelovou pastu, na kostičky nakrájené okurky a sekané kapary. Na míse zdobíme sterilovanými houbami. Podáváme k dušeným masům.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hříbky Kapary Nakládané okurky Sardelová pasta Smetana Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: