Pečené papriky k masu

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks paprika
    • 500
      g brambory
    • 3
      stroužek česnek
    • olej
    • kmín
    • 150
      g sýr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nastrouháme na hrubo, přidáme kmín, osolíme, vmícháme prolisovaný česnek a na oleji opékáme za stálého míchání asi 10 minut. Odstavíme z ohně a do brambor vmícháme sýr. Papriky rozkrojíme po délce na poloviny, vyčistíme a naplníme brambory. Plech jemně potřeme olejem, poskládáme plněné papriky a zapečeme do zlatova.
2
Podáváme teplé nebo studené jako přílohu k masu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    30. 10. 2006 03:50

    No nic moc.

  • Jitka
    Jitka |

    27. 10. 2006 10:17

    Vypadá to móóóc lákavě. Vyzkouším. Díky za recept.