Pečené brambory s kaviárem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks brambory (Větší)
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • sůl
    • cayenský pepř
    • 1
      ks citronová šťáva
    • 1
      sklenice nepravý červený kaviár (Ze 100g)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory důkladně očitíme kartáčkem pod tekoucí vodou a zabalíme je do alobalu. V předehřáté troubě pečeme při střední teplotě asi 45 minut. Smetanu dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Upečené brambory vyjmeme z alobalu, nakrojíme je a rozdělíme na ně ochucenou smetanu a kaviár.

Komentáře k receptu

  • anezzzz
    anezzzz |

    1. 4. 2015 10:27

    výborné i s pastou Kalles Kaviar - chutově snad ještě lepší:)