• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Patizonová omeleta
    Napište svůj komentář k receptu

    Patizonová omeleta

    autor: Ladia
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Patizonová omeleta
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 250
        g patizony
      • 3
        ks bílek
      • 0,50
        ks žloutek
      • 0,50
        lžička sůl
      • petrželka
      • pažitka
      • kopr
      • muškátový květ
      • 20
        g máslo
      • 3
        lžíce mléko
      • 3
        lžíce hladká mouka

    Postup přípravy receptu

    1
    Na horkou teflonovou pánev vložíme na nudličky nakrájený, oloupaný, semen zbavený patizon a velmi pomalu dusíme.
    2
    Když je poloměkký, zalijeme jej těstíčkem z mouky, vajec, posypeme sekanou zeleninou, muškátovým květem, osolíme a necháme péci na mírném plameni dorůžova. Obrátíme a upečeme dorůžova i z druhé strany.
    3
    Na hotovou omeletu položíme plátky másla, necháme je rozpustit a ihned podáváme. Chutná s brambory, bramborovou kaší nebo pečivem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Patizonová (kedlubnová) minutka

    Patizonová (kedlubnová) minutka

    Patizonová směs - bezmasá

    Patizonová směs - bezmasá

    Patizonová směs na topinky, tousty...

    Patizonová směs na topinky, tousty...

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • TheKacabi
      TheKacabi | 6. 9. 2011 16:05

      Mě se to taky rozpadlo, ale na chuti to nic neměnilo, chutnalo to i tátovi a to je to masožravec ;-) ... Nečekala jsem, že to bude tak dobré :-) Po jídle jsem zjistila, že jsem zapomněla dát tu mouku... :-) To maso není špatný nápad, marčelíno :-)

    • Marčelína
      Marčelína | 27. 7. 2007 14:17

      Nevím, zda to bylo tím, že jsem nesmažila na oleji, ale omelety se mi při otáčení rozpadly :o) Nezaprášilo se po nich tak, jak jsem doufala, takže příště zkusím přidat i kousíčky masa. Ale děkuji za inspiraci, vůbec jsem netušila, co s podivným patizonem provést :o)

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 14. 11. 2006 13:40

      Použijete na iný účel :)))

    • Josej Friess
      Josej Friess | 14. 11. 2006 10:05

      Tak tomu nerozumím:3 bílky a půl žloutků.A kde dám těch dva a půl žloutků?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Zelenina
    Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Vegetariáni Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hladká mouka Kopr Máslo Mléko Muškátový květ Patizony Pažitka Petrželka Sůl Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Rychlá koprovka bez jíšky

    Rychlá koprovka bez jíšky

    Makové koblížky

    Makové koblížky

    Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

    Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

    Dýňové placičky

    Dýňové placičky

    Králičí stehna pečená velmi pomalu

    Králičí stehna pečená velmi pomalu

    Pštrosí maso s rozmarýnem

    Pštrosí maso s rozmarýnem

    Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

    Chalupářova vepřovka s bramborem a…

    Nadýchaný piškotový dort

    Nadýchaný piškotový dort

    Zaječí paštika s cibulkou

    Zaječí paštika s cibulkou

    Doporučujeme

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    37
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    31
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    28
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    25
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    24
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu
    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine…
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře?

    Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře?

    AHA.cz Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí

    Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí

    AHA.cz Deník Aha! 28.1.2021

    Deník Aha! 28.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženy.cz Absolutní vrchol haute couture: Nevěsta na koni a Demi Moore na molu

    Absolutní vrchol haute couture: Nevěsta na koni a Demi Moore na molu

    Maminka.cz Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    Reflex.cz Marek Stoniš: Míru zdar, nebílému zvláště

    Marek Stoniš: Míru zdar, nebílému zvláště

    E15.cz Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    • Recepty.cz
    • Patizonová omeleta
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí