Papriková makrela

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Pro 4 osoby
    • 4
      ks makrela čerstvé
    • 1
      balíček mletá paprika
    • gyros tekutý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks cibule větší
    • olivový olej na smažení
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čerstvé makrely omýt a prosolit, posypat mletou paprikou a potřít tekutým gyrosem. Na takto připravené makrely poklást na kolečka nakrájenou cibuli a dát smažit na pánvi s olejem. Hotové pokapeme citronem.
2
Podáváme s kupou zeleniny (čínské zelí, rajče, okurka, mrkev). Jako vhodná příloha k odlehčenému pokrmu je pečivo - např.bageta... styl jižanských zemí.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Jakub Sobotka
    Jakub Sobotka |

    25. 3. 2007 09:56

    Od výrobce Avokado.

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    12. 3. 2007 10:23

    Tekutý gyros jsem ještě neviděla. Od jakého výrobce to je?