Makrela na víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks makrela
    • 100
      g bylinkové máslo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      dl bílé víno
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Makrely očistíme, omyjeme, osušíme a osolíme. Bylinkové máslo rozpustíme a makrelu potřeme i uvnitř. Lehce posypeme moukou a vložíme do pekáče s vínem do předehřáté trouby. Pečeme do té doby, až se víno částečně vsákne do ryby. Podáváme se šunkovou rýží, ozdobíme citronem a bylinkami.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.