Omáčka ze zelených rajčat

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rajčata zelená
    • 300
      g zelená paprika oloupaná
    • 50
      g mandle loupané
    • cibule
    • olej
    • sůl
    • pálivá paprika
    • koriandr - mletý
    • 1
      lžička med
    • 500
      ml drůbeží vývar 300-500

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpáleném oleji za stálého míchání prudce osmahneme drobně posekanou cibuli, mandle a pokrájenou zeleninu. Osolíme, okořeníme, vmícháme med a zalijeme vývarem - za občasného míchání povaříme.

Komentáře k receptu

  • Tania
    Tania |

    2. 9. 2011 20:34

    Tato zelená omáčka je součástí mexického jídla chilaquilles. Jí se k ní kuřecí maso, kukuřičné tortily se zakysanou smetanou a může být i avokádo.

  • Jiřka
    Jiřka |

    26. 10. 2004 17:44

    chtela bych vas upozornit že zde nemate co podavat jako přilohu (brambory,knedlik,testoviny)a take jake maso(skopove,vepřove,.......)