Ohnivé kuře (Pákistán)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jogurt smícháme s kořením a do této marinády uložíme na noc kuře. Ráno ho znovu pomažeme (i uvnitř) a pečeme v troubě. Občas poléváme olejem.
2
Jogurt se ztratí a kuře dostane překvapivě lahodnou chuť.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Chilli Kari Kmín Kuřecí maso Skořice Slunečnicový olej Sůl

Komentáře k receptu

  • Kateřina Kraicová
    Kateřina Kraicová |

    30. 5. 2008 15:59

    Tak jíst se to dalo, ale příště asi zvolím jiný způsob, tohle je takové...podivné.

  • Kateřina Kraicová
    Kateřina Kraicová |

    30. 5. 2008 00:59

    Tak mám naloženo a krajně podezřele to zapáchá... uvidíme zítra.

  • Iva
    Iva |

    10. 10. 2007 19:46

    Hmm, myslím, že se na tenhle recepr brzy vrhnu, vypada moc slibně. :) Mňam.

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    28. 8. 2006 10:56

    bylo to vynikající, dala jsem koření podle receptu a nebylo to nějak příliš pálivé. Ten jogurt se pečením vysráží

  • Anonym
    Anonym |

    16. 6. 2005 20:36

    špica!!!

  • Alojs Ježek
    Alojs Ježek |

    15. 6. 2005 20:33

    Je to kuře pro fajnšmekry!!!

  • Anonym
    Anonym |

    14. 6. 2005 15:26

    Je to vynikajíci, kmínu postaci 1/2 lzičky, skořici ještě miň!!!

  • indiana Jones
    indiana Jones |

    17. 4. 2004 16:42

    :o) nejdříve v obchodě, pak v lednici a nakonec v té křupavé kuřecí kůrčičce... :o)

  • Jana Iridová
    Jana Iridová |

    14. 4. 2004 21:33

    Kam se tedy ten jogurt ztratí? Mám jogurt ráda, tak mi poraďte, kde ho mám hledat.

Další doporučené recepty: