Nakládaný Romadúr

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks romadůr
    • 2
      ks tavený sýr čtverečky
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžička paprika - sladká
    • 0,5
      lžička pálivá paprika
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 1
      špetka chilli
    • mletý kmín
    • pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Romadúr nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme.
2
Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti.
3
Pozor, objem se zdvojnásobí, podle množství použijte větší nádobu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Liliem
    Liliem |

    27. 6. 2016 10:30

    Dobrý den.Romadůr jsem naložila dle receptu bez taveného sýru.Po necelých třech dnech jsem sklenici otevřela a ochutnala,sýr byl hořký.Nevíte čím by to mohlo být? :-(

  • albanez
    albanez |

    12. 1. 2014 20:05

    Je tu někdo kdo tohle zkoušel?Láká me to ale docela se toho bojimm:)