Moučník z acidofilního mléka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny smícháme a dobře mixérem vyšleháme. Nalijeme na vymaštěný a vysypaný vysoký plech a při 150 °C asi 45 minut pečeme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • knoma
    knoma |

    26. 4. 2012 09:45

    Podobný recept mám od maminky, je tam sice trošku menší množství cukru a na váhu daná mouka, ale jinak recept naprostoto totožný. Pokud si nejste jistí, jestli to funguje bez vajíčka, tak se nebojte, zaručeně funguje. Je také dobrý potřený výraznou marmeládou a politý jemnou čokoládovou polevou (ve jménu čokolády nikdy není dost). Do těsta se dají nasypat do rumu namočené rozinky, kdybystě měli rádi tak i kandované ovoce a určitě oříšky, s těmi je to nejlepší. Doporučuji, je to velice dobrá rychlobuchta.

Další doporučené recepty: