Moravský králík

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králičí maso celý králík
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl bílé víno
    • 1
      dl voda
    • 6
      stroužek česnek nakrájet na plátky
    • pepř mletý
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 2
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      cibule nakrájená
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka naporcujeme a dáme na plech. Ostatní přísady spolu smícháme a vlijeme na králíka. Přiklopíme a necháme 1-2 dny uležet. Pak plech dáme do trouby a pečeme nepřiklopený asi 2 hodiny při střední teplotě. Během pečení podle potřeby podlijeme vodou. Je to dobré s rýží, nebo s těstovinami. Tímto způsobem lze udělat i kuře.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarka
    Jarka |

    23. 3. 2007 12:42

    Už se těším,že siho udělám.Dělám ho pořád na zelenině.Tak, že změna se hodí . Díky

  • Anonym
    Anonym |

    30. 1. 2007 15:20

    V neděli jsem uvařila a použila kuře. Celá rodinka se jen oblizovala. V neděli jsem to udělala s rýží. Trochu zbylo, tak jsem k tomu v pondělí udělala těstoviny a promíchala se sosem a byla to ještě větší bašta. Dávám za 1

  • Ivana
    Ivana |

    17. 10. 2006 12:17

    Není. Možná i málo, záleží na věku králíka.

  • Iveta Bílková
    Iveta Bílková |

    17. 10. 2006 11:50

    Není dvě hodiny moc?