Moravská játra

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku zpěníme na trošce oleje, přidáme pokrájenou papriku na proužky, chvíli podusíme. Poté přidáme očištěná játra, potom pokrájená rajčata, osolíme, opepříme, přidáme masox. Vše dusíme asi 15 minut, nakonec zahustíme moukou.
2
Podáváme s knedlíkem nebo rýži.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Játra Masox Olej Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    26. 1. 2012 18:32

    A ještě kečup! Bramborák se sýrem a s kečupem? To je "Moravská kombinace"?

  • Di
    Di |

    6. 1. 2006 16:05

    Výborné to je určitě, ale pozor na citlivý žlučník, anonyme! Bramborák i játra mu jsou nebezpečná sama o sobě - a tady je ještě navrchu sýr.

  • Anonym
    Anonym |

    6. 1. 2006 13:22

    Výborné s tím naplnit bramboráky a posypat vše sýrem a na to trochu kečupu.

Další doporučené recepty: