Mleté maso s kysaným zelím II.

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži povařit do poloměkka, smíchat se syrovým mletým masem, osolit, okořenit. Do zapékací misky nebo pekáčku dát vrstvu pokrájeného kysaného zelí, na něj rozložit všechnu masovou směs, navrch znovu vrstvu zelí, cibuli nakrájenou na kolečka, zalijeme kečupem (přiměřeně) a po stěně misky nalijeme vodu (asi na prst ode dna). Dáme zapéct.

Komentáře k receptu

  • Ivana
    Ivana |

    14. 9. 2007 10:01

    Dobrý den,také dělávám.Je to pro mě docela rychlé jídlo.Ještě si to usnadňuji tím,že rýži nevařím,ale před přípravou ji na chvilku namočím do vody.Cibuli nepřidávám-mohu příště taky zkusit.Do mletého masa dávám vajíčka,asi není potřeba a vytvářím z masa takové koule,které pak dám na vrstvu kys.zelí.Jako přílohu já dávám chleba.Doporučuji zkusit.

Abecední seznam: