Milánská paštika

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Najemno pomleté maso důkladně smícháme s vajíčky, strouhankou, kečupem a smetanou. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, olivy a houby, osolíme, opepříme. Listové těsto rozdělíme na poloviny, obě vyválíme na velikost plechu. Na plech položíme jedno vyválené těsto, rozetřeme masovou směs, přikryjeme druhým plátem těsta. Popícháme vidličkou, potřeme vyšlehaným žloutkem a pečeme asi 30 minut.
2
Upečené krájíme na čtverce asi 10x10 cm a podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Gabriela Barincová
    Gabriela Barincová |

    15. 12. 2008 22:13

    Terezko prosím vás jak silné má těsto být? A na plech asi dát pečící papír?