Mexické fazole IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě bez soli do měkka tak, aby byly měkké, ale nerozvařené.
2
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme podusit kolečka nakrájené cibule a dáme vychladnout.
3
K okapaným fazolím přidáme podušenou cibuli se slaninou, dále kukuřičná zrna, rozsekané feferony, nakrájenou kapii a okurky.
4
Vše promícháme s nálevem připraveným z rozsekaného česneku, chilles omáčky, oleje, octa, cukru.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: