Masové kostky po čínsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • celer
    • 2
      cibule
    • 250
      g žampiony
    • 1
      lžíce škrobová moučka
    • 500
      g hovězí svíčková nebo roštěná
    • 2
      dl voda nebo vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé. Na zbylém oleji osmahneme na proužky nakrájený celer, cibuli a plátky žampionů, podlijeme a podusíme.
2
Vložíme zpět maso, zalijeme škrobovou moučkou rozmíchanou s vodou a za stálého míchání povaříme. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.