Masová minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • nakládané okurky
    • cibule
    • česnek
    • kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • vepřové maso Drubezi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky nebo malé kostičky, zprudka orestujeme na oleji, maso osolíme a opepříme a chvíli podusíme. Po chvíli přidáme na drobno pokrájenou cibulku a kyselou okurku. Cca dalších 5 minut dusíme. Ke konci přidáme na slabé plátky nakrájený česnek (krájený si uchová lepší aroma než lisovaný) a přidáme kečup. Můžeme i ostřejší.
2
Pro náročnější strávníky můžeme přidat i pokrájenou feferonku. Podáváme s vařenou rýží nebo s chlebem. Vynikající lahůdka.

Komentáře k receptu

  • Lilísek
    Lilísek |

    30. 8. 2011 11:25

    ;-) tak tenhle recept je boží mohla bych se ho užrat :-P

  • ,,,mmjlů§
    ,,,mmjlů§ |

    11. 7. 2007 15:29

    j

  • MUC.Jan Urbančík
    MUC.Jan Urbančík |

    11. 7. 2007 12:47

    Skvělé =) hlavně opravdu rychlé...

  • Zuzana Špániková
    Zuzana Špániková |

    16. 5. 2007 09:37

    Výborné, jednoduché, rychlé.