Maso s citrónovou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, zasypeme citronovou kůrou. Osmahneme na oleji, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme. Když je maso hotové, zahustíme vývar hotovou jíškou, dochutíme šťávou z citrónu. Podáváme s brambory, rýží či těstovinami.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Olivový olej Pepř mletý Sůl Vepřové maso Zeleninový vývar
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 7. 2014 14:20

    Osvěžující, na postup a suroviny nenáročný recept. Moc nám chutnalo.

Abecední seznam: