Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Markéta
|23. 3. 2008 10:37
Není to špatné, jen to hrozně vypadá
marie rusnokova
|18. 3. 2008 09:13
Neni to spatne,nejlepsi to je vychlazene,kdyz se to podava teple,tak to bylo chutove "mekke" a na pohled oka nic moc,cele se to rozpada a byla to takova michanice.
Jana Malkusová
|17. 1. 2008 17:29
Výborné,fakt ideální základ pro fantazii nebo co lednice dá.. Tentokrát žampiony a pórek a nemá to chybu!!!
Lenka
|13. 1. 2007 15:02
Dnes jsem to uvařila na oběd, moc to chutnalo manželovi, dětem i mně.
Pavlína Votkeová
|12. 11. 2006 11:47
Je to opravdu moc dobré. Určitě se dá i různě expedimentovat. Jen se ptám, je opravdu nutné, zapékat tak dlouho?
Sísa
|11. 9. 2006 08:54
V neděli jsem vyzkoušela. Pro čtyři lidi jsem dělala větší dávku. Bylo to výborné. Jen příště dám méně oleje pod cibulku. Maso pustilo dost mastného.Ale jinak dobré.
Jana
|8. 9. 2006 23:24
Takto priprvene maso se v Americe a Kanade nazyva"Shepherd pie"prelozeno "pastyruv pie",jeste se poleva omackou "gravy"
Ifuška
|8. 9. 2006 11:50
Jo a kaši jsem udělala z pytlíku, je to rychlejší a dala jsem do masa hodně česneku, mám ráda. Ale záleží, co kdo má rád. Dávám 1
Ifuška
|8. 9. 2006 11:48
Výborné, dělala jsem nedávno, a protože jsou zrovna houby, tak jsem je tam přidala a nevadilo to.